söndag 13 november 2011

11-11-11


Genre: skräck
Regissören till en del av Saw filmerna har gjort detta sömnpillret till rörlig bild, men jag var tvungen att se den med tanke på datumet. Författaren Joseph Crone har förlorat sin fru och sin son i en fruktansvärd brand, och motivationen till att leva är minimal och det blir inte bättre för honom att han får reda på att hans far är döende. Efter en svår bilolycka där han klarade sig mirakulöst, (inträffade kl. 11:11) flyttar han in till sin far och bror i Barcelona och det dröjer inte länge förrän han börjar se hallucinationer och konstiga saker börjar hända. Han börjar förstå att allt hänger ihop med den dagen som börjar närma sig, den 11 november 2011. Kommer det att hända något fruktansvärt denna dag, kan han förhindra det?
 Jag fick dela upp filmen i två delar för den var så ointressant, och råga på allt är skådespelarinsattserna hemska, och "Max Payne" berättarrösten gör det inte bättre.
 Betyget blev 2/10 först, men jag retade mig mer och mer på hur dålig denna film var, och när filmen var slut, önskade jag att jag aldrig snubblat över denna. VARNING, se den inte.
Betyg: 1/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar