tisdag 3 januari 2012

Real Steel

Kollade precis klart Real Steel med Hugh Jackman, som alltid gör ett bra jobb, tycker jag. Handlingen i snabba drag, fd boxaren Charlie Kenton, styr nu robotar i ringen istället för att boxas själv. Hans fd flickvän går bort och han tar över vårdnaden för deras gemensamma son, som också är insatt i robotspelet och de börjar tävla tillsammans. Va f** ska man säga, helt ok underhållnings mässigt men that´s it... Hade jag varit 11-12 år hade jag nog älskat denna film. Sköna effekter, ok ljud och kidsen som ser filmen får nog en väldigt bra goodfeeling känsla i kroppen. Tjejen i LOST är också med på ett hörn, Evangeline Lilly, som är exakt ett år äldre än mig, (intresse klubben).
 Vill man se bra film med Hugh Jackman, se då Kate & Leopold, the Fountain eller the Prestige. Någon jag väntar på är Les Misérables, har premiär i december, suck!

Betyg 4/10

1 kommentar:

  1. Australia, den är ju bra. Med Hugh Jackman.

    SvaraRadera