måndag 5 november 2012

November + regn = film


Ännu en helg har trampat över oss, och fort går det. Mitt lilla projekt håller på att ta form, jag pratar alltså om mitt biorum/media/lek&spel loft. (bilder kommer så småningom) Jag trivs att sitta där uppe och smaska i mig film efter film och speciellt nu, denna tid av året. Denna helg fylldes av några klassiker och någon nyare  hyrfilm.


The Bride of Frankenstein (1935) passade nu när det varit Halloween. Utanför Hemmakväll blev jag rånad efter jag hyrt några filmer. Ungarna var klädda i rånarluvor och hockeymasker och sa något jag inte hört eller hade förväntat mig. -Pengar eller Godis! (tur jag hade 30 spänn i mynt på mig, så jag slapp bli sparkad på smal benet). Hur som helt, filmen är en klassiker och helt ok. 6/10


Broken Arrow (1996) va väl inte lika bra som när man såg den som ung. :) 5/10


Bullhead (2011) Biff film nr. 1 ang. belgian blue. 7/10


Rock of Ages (2012) Rockmusikal med bl a Tom Cruise SPRINGBREAK! 6/10Inga kommentarer:

Skicka en kommentar